RenteswapAdvocaat

alles over renteswaps en derivatenconstructies

Specialisten

Dries Beljon - Specialist renteswap zaken

Renteswapadvocaat.nl is een initiatief van Dries Beljon, advocaat / oprichter van LEAN Lawyers.

Dries richt zich als advocaat op het financieel recht en ondernemingsrechtelijke kwesties, waaronder zijn oude liefde arbeidsrecht. Als trusted advisor en procesadvocaat staat hij dagelijks vele middelgrote en grotere ondernemingen bij. Hij begeleidt ondernemingen, aandeelhouders, bestuurders en andere stakeholders en adviseert en procedeert in complexe (financiële) kwesties.

Wij procederen en adviseren regelmatig over financiële producten, kredietverlening, vermogensbeheer, beleggingsadvies, execution only, derivatenhandel, prospectussen, derivatenconstructies en renteswaps.

Onze advocaten hebben daarbij uitgebreide ervaring in het procederen bij het financiële klachteninstituut Kifid en alle gerechtelijke instanties van de rechtbank tot – als een van de weinige kantoren in Nederland – het Hof van Justitie van de Europese Unie (EHvJ).

Daarnaast heeft Dries met zijn kantoor LEAN Lawyers veel successen geboekt in uiteenlopende renteswap-zaken. Zijn vergaande expertise en doortastendheid maken hem een geschikte en betrouwbare raadsman voor elke renteswap-zaak. Hij is een ervaren advocaat en heeft al vele renteswap procedures aangespannen tegen onder andere de Rabobank, ABN-AMRO en Deutsche Bank, waarbij hij in veel zaken grote successen heeft geboekt. Ook in uw renteswap-zaak streven we er altijd naar een maximaal resultaat te bereiken.

Waar mogelijk werken wij op basis van uurtarieven met een succesfee of op basis van een vaste of maximum bedrag aan honorarium.

Meer weten of direct advies nodig?

Neem direct vrijblijvend contact op met Dries Beljon of Else van der Meulen op 085 – 303 64 29 of via het contactformulier.