RenteswapAdvocaat

alles over renteswaps en derivatenconstructies

Over ons

dries-beljon
Dries Beljon  |  dries@leanlawyers.nl  |  advocaat bij Lean Lawyers    linkedin

 

RenteswapAdvocaat.nl informeert u over alles wat speelt op het gebied van renteswaps en derivatenconstructies.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in financieel recht en staan op dit rechtsgebied veelvuldig ondernemers en particulieren bij, maar adviseren ook grote ondernemingen en (overheids)organisaties op het gebied van bijvoorbeeld renteswaps, derivatenconstructies en andere zorgplichtkwesties.

Onze advocaten procederen en adviseren over financiële producten, kredietverlening, vermogensbeheer, beleggingsadvies, execution only, derivatenhandel, misleidende prospectussen, derivatenconstructies en renteswaps.

 

else-van-der-meulen
Else van der Meulen  |  else@leanlawyers.nl  |  advocaat bij Lean Lawyers    linkedin

 

Wij hebben uitgebreide ervaring in het procederen bij het financiële klachteninstituut Kifid en alle gerechtelijke instanties van de rechtbank tot – als een van de weinige kantoren in Nederland – het Hof van Justitie van de Europese Unie (EHvJ).

Dankzij jarenlange ervaring met het procederen in renteswap-zaken kunnen we u als een van de beste bijstaan. Dries Beljon heeft met mijn advocatenkantoor LEAN Lawyers al vele procedures aangespannen tegen onder andere de Rabobank, ABN-AMRO en Deutsche Bank, waarbij hij – via de rechtbank of middels een minnelijke regeling – mooie successen heeft geboekt. Ook in uw renteswap-zaak streven we er altijd naar een maximaal resultaat te bereiken.

 

michael-butot
Michael Butôt  |  michael@leanlawyers.nl  |  jurist bij Lean Lawyers    linkedin

 

Misschien loop u rond met vragen als: “Heb ik een renteswap?” of “Wat is een renteswap eigenlijk?”. Geen zorgen, wij beantwoorden uw vragen graag.

Meer weten of direct advies nodig?

Neem direct vrijblijvend contact op met Dries Beljon of Else van der Meulen op 085 – 303 64 29 of via het contactformulier.