RenteswapAdvocaat

alles over renteswaps en derivatenconstructies

Heb ik een renteswap?

Heb ik een renteswap? Een goede vraag om ons voor te leggen. Blijkt uit ons advies dat u inderdaad een renteswap heeft? Kom dan in actie! Onze advocaten zijn gespecialiseerd in financieel recht en staan continue ondernemers, ondernemingen en particulieren bij op het gebied van renteswaps, derivatenconstructies en andere zorgplichtkwesties.

Wij hebben vastgesteld dat banken de afgelopen jaren op grote schaal hebben ingezet bij zowel het MKB als grote(re) ondernemingen op het verkopen van renteswaps en derivaatconstructies. Soms separaat, vaak in combinatie met een financiering en met het argument dat op een andere wijze geen ‘vaste’ lage rente gegarandeerd kon worden.

Uw probleem wordt door ons niet alleen juridisch opgepakt, maar waar nodig schakelen wij ook oud-bankiers in die ook uw financiële positie en de (geleden) schade inzichtelijk maken als ook samen met u en ons met de bank onderhandelen op het scherpst van de snede. Lukt het niet om door een onderhandeling een goed resultaat te halen, dan procederen wij op het scherpst van de snede en met kennis van zaken.

Meer weten of direct advies nodig?

Neem direct vrijblijvend contact op met Dries Beljon of Else van der Meulen op 085 – 303 64 29 of via het contactformulier.

Wilt u meer lezen over de gevolgen zijn en wat een renteswap is? Klik hier.